www.ctm-academy.cz
datum: 26.04.2024

Course code:

FLVS_SKILLS

Course name:

Critical Thinking and Study Skills

Course length:

1 semestr

Grade:

9 - 13

Partner:

FLVS - Florida Virtual School Global

Description

Module One: Success Mindsets

     Module Two: Study Skills

     Module Three: Testing Skills

     Module Four: Critical Thinking

Course Structure

Module One: Success Mindsets

     Module Two: Study Skills

     Module Three: Testing Skills

     Module Four: Critical Thinking

 

Course syllabus

Materials required

For this course you need to secure the following textbook and materials (if lab kit is listed, check first the possibility of using your school lab prior to buying the lab kit):

DescriptionNumberTypeSource
Mawi LearningSoftwarefree download

Price

course fee: 418,- EUR / 10 190,- Kč

Student’s Experience

Robíte skvelú prácu a mám za to, že o nej treba dať vedieť aj ďalším mladým ľuďom, aby programom prešli, keďže dostanú "koncentrát" vzácnych inputov pre svoju budúcnosť.

Dovoľte mi, aby som sa s vami podelila o to, ako ma tešilo vidieť, nadšenie u mojej dcéry, keď pracovala na svojich úlohách pre CTM, bez ohľadu na dennú dobu (niekedy sa zdalo, že pri úlohách zabudla aj na čas). S každou absolvovanou hodinou si vylepšila niektoré nuansy vo svojom štúdiu, ale aj v živote. Začala ma dokonca inšpirovať pri hľadaní nových prístupov v tom mojom.
Rada by som touto cestou poďakovala za veľmi ľudské a citlivé vedenie. Z rozprávania dcéry som pochopila, že vo mentorke Tereze našla motivujúceho, priateľského a trpezlivého tútora, ktorý v jej živote zanechal cennú stopu. Srdečná vďaka.

Diana Š., 2021, Slovensko



Nabídka kurzů CTM online je opravdu pestrá, a tak jsem měla zpočátku problém vybrat si, který mě bude bavit nejvíc. Nakonec jsem zvolila kurz Critical thinking and study skills a nemohla jsem si vybrat lépe. Díky kurzu jsem se naučila mnoho užitečných schopností, které mi pomohou jak ve studijním, tak osobním životě.

Bára R., 2021


Now I have my goals set and I am woking towards them. I am now aware of my inner power and I believe, that if I work on strenghtening my will and make effort I can achieve what I want.
Thank you for everything.

Daniela R., 2021